Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

A.Vogel Sinuforce Næse Spray + menthol 20 ml.

A.Vogel Sinuforce Næse Spray + menthol er et medicinsk udstyr, der har en afhjælpende og lindrende effekt ved næsekatar, tilstoppet næse og løbende næse.
Næsesprayen indeholder pebermynte og eukalyptus, der begge har en mentollignende duft og holder næsen åben. Kamille har en blødgørende og beskyttende virkning på næsen og luftvejene.
Næsesprayen må anvendes gennem en længere periode på op til 30 dage.

Lagerstatus: På lager

74,95 DKK

Beskrivelse

Detaljer

A.Vogel Sinuforce Næse Spray + menthol er et medicinsk udstyr, der har en afhjælpende og lindrende effekt ved næsekatar, tilstoppet næse og løbende næse. Næsesprayen indeholder pebermynte og eukalyptus, der begge har en mentollignende duft og holder næsen åben. Kamille har en blødgørende og beskyttende virkning på næsen og luftvejene. Næsesprayen må anvendes gennem en længere periode på op til 30 dage. Dosering for voksne og børn over 12 år: 1-2 pust med sprayen i hvert næsebor 3-5 gange dagligt i en periode på op til max 30 dage. Dosering for børn mellem 2 og 12 år: 1 pust med sprayen i hvert næsebor 1-2 gange dagligt i en periode på op til max 30 dage. Gravide og ammende: Sprayen kan anvendes. Overhold doseringen. Børn under 2 år: Sprayen bør ikke anvendes. Sprayen skal anvendes inden 12 uger efter åbning. Produktet bør opbevares utilgængeligt for børn. Produktet er holdbart til den anførte dato på emballagen. Indholdsstoffer: Fysiologisk saltvand (renset vand, natriumchlorid (NaCl), Dinatriumhydrogenfosfat-12H2O, Natriumdihydrogenfosfat-2H2O), Sorbitol, PEG-40 hærdet ricinusolie, Eukalyptusolie (Eucalyptus globulus), Pebermynteolie (Mentha piperita), Kamilleolie (Chamomilla recutita).

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: A.Vogel Sinuforce Næse Spray + menthol 20 ml.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?