Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Apotekets Baby Olie 150 ml.

Apotekets Baby Olie indeholder naturlige, rene planteolier - abrikoskerne-, mandel- og jojobaolie - med blødgørende og plejende egenskaber.
Babyolien beskytter huden mod udtørring og holder den blød og smidig. Den trænger hurtigt ind, uden at virke fedtet på huden.

Lagerstatus: På lager

60,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Apotekets Baby Olie indeholder naturlige, rene planteolier - abrikoskerne-, mandel- og jojobaolie - med blødgørende og plejende egenskaber. Babyolien beskytter huden mod udtørring og holder den blød og smidig. Den trænger hurtigt ind, uden at virke fedtet på huden. Anvendelse: Apotekets Baby Olie kan anvendes i badevandet, efter badet og til massage. Olien holder på hudens fugt efter badet og kan derfor også anvendes som bodylotion. Olien er også velegnet til fjernelse af arp i hårbunden. Anvendes olien i badevandet, vil den ligge som små perler i vandet og ikke opløses. Olien er uden parfume. Den er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Nordic og er Svanemærket. Indholdsstoffer: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol. Embalage: PET, PE og PP.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Apotekets Baby Olie 150 ml.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?