Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Apotekets Bodylotion 250 ml.

Apotekets Bodylotion er en fugtgivende og blødgørende lotion til hele kroppen.
Den stimulerer hudens evne til at binde vand og øger dermed hudens elasticitet, styrke og spændstighed, så den bliver blød og smidig.
Den indeholder mandelolie, der blødgør og giver fedt til huden samt jojobaolie og shea butter, der virker nærende og blødgørende på huden.
Den indeholder endvidere glycerin, der genopretter fugten og blødgør huden.
Apotekets Bodylotion har en let og behagelig konsistens, der er nem at fordele og absorberes hurtigt uden at fedte.
Apotekets Bodylotion er Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Nordic.
Produktet indeholder ikke parfume.

Lagerstatus: På lager

50,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Apotekets Bodylotion er en fugtgivende og blødgørende lotion til hele kroppen. Den stimulerer hudens evne til at binde vand og øger dermed hudens elasticitet, styrke og spændstighed, så den bliver blød og smidig. Den indeholder mandelolie, der blødgør og giver fedt til huden samt jojobaolie og shea butter, der virker nærende og blødgørende på huden. Den indeholder endvidere glycerin, der genopretter fugten og blødgør huden. Apotekets Bodylotion har en let og behagelig konsistens, der er nem at fordele og absorberes hurtigt uden at fedte. Apotekets Bodylotion er Svanemærket og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Nordic. Produktet indeholder ikke parfume. Anvendelse: Anvendes dagligt efter behov - til hele kroppen. Indholdsstoffer: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Tocopherol, Hydrogenated Jojoba Oil, Cetyl Palmitate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Gluconate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate. Embalage: PP, PE.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Apotekets Bodylotion 250 ml.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?