Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Apotekets Plast Lusekam

Apotekets Lusekam med tætsiddende tænder er fremstillet i robust plastmateriale af høj kvalitet.
Lusekammen er velegnet til kort/fint hår.
De fleksible tænder er afrundede på den ene side, så de glider let henover hårbunden, der ofte kan være irriteret på grund af luseangreb.
Tændernes modsatte side fanger lusenes ben og kløer. Afstanden mellem kammens tænder sikrer, at hårstrå kan passere, mens såvel æg som voksne lus fjernes.

Lagerstatus: På lager

25,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Apotekets Lusekam med tætsiddende tænder er fremstillet i robust plastmateriale af høj kvalitet. Lusekammen er velegnet til kort/fint hår. De fleksible tænder er afrundede på den ene side, så de glider let henover hårbunden, der ofte kan være irriteret på grund af luseangreb. Tændernes modsatte side fanger lusenes ben og kløer. Afstanden mellem kammens tænder sikrer, at hårstrå kan passere, mens såvel æg som voksne lus fjernes. Anvendelse: Til kæmning. Lusekæmning kræver grundighed og tid, for at komme lusene til livs. Det anbefales at kæmme håret hver anden dag i 14 dage. Er kæmningen udført korrekt, vil personen være fri for lus efter denne periode. Inden kæmningen anbefales det at gøre håret vådt, påføre balsam og frisere håret. Det er vigtigt at holde den side mod hovedbunden, hvor der er trykt: DENNE SIDE MOD HOVEDBUNDEN. Håret deles op i totter, der kæmmes hver for sig. Efter hvert strøg aftørres kammen i hvidt blødt papir og kontrolleres for lus. Kammen vaskes i hånden med vand og sæbe. OBS! Vær opmærksom på, at selv om man kæmmer, er man ikke sikret mod at blive smittet igen. Deklaration: Kam: ABS. Emballage: Pap og PET folie.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Apotekets Plast Lusekam

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?