Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Caudalie Beauty Elixir 30 ml.

Caudalie Beauty Elixir er et kultprodukt - Inspireret af "ungdomseliksir" brugt af Dronning Isabelle af Ungarn. En plantebaseret eliksir, som udglatter ansigtstræk, opstrammer og minimerer synlige porer samtidig med at teinten far et udstrålings- boost. Caudalies Beauty Elixir er den perfekte partner til træt hud, eller hud der mangler vitalitet. Væk huden på alle tider af dagen eller brug den som et ekstra boost.

Perfekt størrelse til at have med i tasken.

Anvendelse: Ryst flasken, luk øjnene og sprøjt ansigtet inden du anvender din dagcreme og/eller i løbet af dagen når du trænger til at blive frisket op.

Lagerstatus: På lager

120,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Caudalie Beauty Elixir er et kultprodukt - Inspireret af "ungdomseliksir" brugt af Dronning Isabelle af Ungarn. En plantebaseret eliksir, som udglatter ansigtstræk, opstrammer og minimerer synlige porer samtidig med at teinten far et udstrålings- boost. Caudalies Beauty Elixir er den perfekte partner til træt hud, eller hud der mangler vitalitet. Væk huden på alle tider af dagen eller brug den som et ekstra boost. Perfekt størrelse til at have med i tasken. Anvendelse: Ryst flasken, luk øjnene og sprøjt ansigtet inden du anvender din dagcreme og/eller i løbet af dagen når du trænger til at blive frisket op.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Caudalie Beauty Elixir 30 ml.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?