Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

ColdZyme Strawberry mundspray 20 ml.

ColdZyme Strawberry mundspray er et medicinsk udstyr, der er beregnet til anvendelse ved forkølelse.
Produktet kan både anvendes forebyggende eller for at forkorte forkølelsen, hvis sprayen anvendes tidligt i sygdomsforløbet.
ColdZyme virker ved at skabe en beskyttende barriere på slimhinden i mund og svælg. Barrieren reducerer viras evne til at fæstne sig til cellerne i mundslimhinden og forårsage sygdom.
ColdZyme indeholder Glycerol, der virker osmotisk og absorberer forkølelsesvirus. Herudover indeholder det Trypsin, der deaktiverer virusets evne til at inficere celler lokalt i mundhule og svælg.

Lagerstatus: På lager

215,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

ColdZyme Strawberry mundspray er et medicinsk udstyr, der er beregnet til anvendelse ved forkølelse. Produktet kan både anvendes forebyggende eller for at forkorte forkølelsen, hvis sprayen anvendes tidligt i sygdomsforløbet. ColdZyme virker ved at skabe en beskyttende barriere på slimhinden i mund og svælg. Barrieren reducerer viras evne til at fæstne sig til cellerne i mundslimhinden og forårsage sygdom. ColdZyme indeholder Glycerol, der virker osmotisk og absorberer forkølelsesvirus. Herudover indeholder det Trypsin, der deaktiverer virusets evne til at inficere celler lokalt i mundhule og svælg. ColdZyme Strawberry er sukkerfri og med jordbærsmag.. Opløsningen i flasken rækker til 1 forkølelse. ColdZyme findes også i en variant uden jordbærsmag. Anvendelse: ColdZyme mundspray kan anvendes af alle voksne og børn over 4 år. Anvend ColdZyme så hurtigt som muligt efter at symptomer på forkølelse opstår. Fortsæt med anvendelsen, indtil disse symptomer lindres. Kontakt læge, hvis symptomerne ikke lindres inden for 10 dage efter påbegyndt behandling. Brugsvejledning: Ret mundstykket mod svælget, og spray 2 pust (1 dosis) hver 2. time op til 6 gange dagligt som forebyggelse, eller til symptomerne lindres. Spray gerne en dosis efter tandbørstning, og inden sengetid for at få ekstra beskyttelse om natten. Anvend højst sprayen 30 dage i træk, når den anvendes forebyggende. Kontakt læge, hvis der er forkølelsessymptomer i mere end 10 dage. Bemærk, at mundsprayen ikke må indåndes under brug og ikke må anvendes i nærheden af sår i munden eller af børn under 4 år. Produktet bør opbevares utilgængeligt for børn. Produktet er holdbart til den anførte dato på emballagen. Indholdsstoffer: Glycerol, vand, trypsin (fra torsk), jordbærsmag E1520, calciumklorid, trometanol.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ColdZyme Strawberry mundspray 20 ml.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?