Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Curaprox Tandbørste 1560 Assorterede farver

Curaprox tandbørste 1560 er en blød tandbørste: Ønskes en endnu blødere tandbørste kan vi anbefale Curaprox 3960 (meget blød) eller Curaprox 5460 (ultrablød).


st.

Lagerstatus: På lager

46,95 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Curaprox tandbørste 1560 er en blød tandbørste: Ønskes en endnu blødere tandbørste kan vi anbefale Curaprox 3960 (meget blød) eller Curaprox 5460 (ultrablød).

De ultra-blide CUREN® børstehår og det kompakte hoved - med det tidløse håndtag - er de afgørende elementer ved CURAPROX CS "sensitive" tandbørster. Skånsomheden mod tandkødet og den forbedrede fjernelse af plak uanset børsteteknik gør den virkelige forskel med CURAPROX CS "sensitive" tandbørster. Efter tandbørstning føl efter med tungen, hvor usædvanligt rene og glatte tænderne er blevet. Den graduerede blødhed gør det nemt for alle at gå fra en af markedets almindelige børster til en blødere CURAPROX børste.

Det kompakte hoved med de tæt bundne ultrafine CUREN® børstehår når alle overflader i munden - selv de bageste.

Mange foretrækker en hård tandbørste fordi den føles effektiv, men ofte er hårene for stive til at nå ind de kritiske steder, ligesom de kan beskadige tandkødet. Hemmeligheden bag Curaprox er tusindvis af ultrabløde børstehår, der når ind overalt og holder tænder og tandmellemrum rene for plak. Tandbørsten har et lille kompakt børstehoved, der er nemt at anvende, og et ottekantet greb, der sikrer den korrekte børstevinkel. En praktisk hætte beskytter tandbørsten i toilettasken.

Netop fordi tandplejevaner kan være svære at ændre, findes der 3 typer Curaprox tandbørster: CS 1560, CS 3960 og CS 5460 efter antallet af børstehår. Jo flere, jo blødere. Dermed kan overgangen til en blødere tandbørste ske gradvist.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Curaprox Tandbørste 1560 Assorterede farver