Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Decubal Repair Cream 100 ml.

Decubal Intensive Repair Cream er en ekstra nærende, fugtgivende og genopbyggende creme til meget tør og beskadiget hud.

Decubal Intensive Repair Cream er velegnet til meget tør, irritert og skadet hud, til atopisk dermatitis, eksem, udslæt og psoriasis samt til brug på tørre albuer, fødder, hæle, hænder og knæ.

Lagerstatus: På lager

124,95 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Decubal Intensive Repair Cream er en ekstra nærende, fugtgivende og genopbyggende creme til meget tør og beskadiget hud. Decubal Intensive Repair Cream indeholder hudidentiske fedtstoffer, der trænger hurtigt ind og plejer huden, samt vitamin B3, der aktiverer hudens egen produktion af de fedtstoffer som tør hud mangler. Desuden indeholder cremen jojoba-olie der plejer, fugter og blødgør huden. Cremen er uden parfume og konserveringsmidler. Fedtindhold: 70 %. Cremens lette konsistens gør den meget behagelig i brug, selv på ømfindtlig og revnet hud. Decubal Intensive Repair Cream er velegnet til meget tør, irritert og skadet hud, til atopisk dermatitis, eksem, udslæt og psoriasis samt til brug på tørre albuer, fødder, hæle, hænder og knæ.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Decubal Repair Cream 100 ml.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?