Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Konjac Body Sponge Premium (pink) sensitiv og tør hud

Denne Konjac Body Sponge Premium (pink) er velegnet til sensitiv og tør hud.
Svampen indeholder fransk rødt ler, der giver en dybdegående udrensning og blid eksfolierende til ansigtet.
Rødt ler renser huden og minimerer lagene af døde hudceller.
Huden regenereres hurtigere og blodgennemstrømningen forbedres.
Huden fremstår mere strålende, gennemfugtet og glat.
Konjac Sponge-svampene er en serie af 100% naturlige og miljøvenlige rensesvampe, der effektivt og behageligt renser huden.
De kan bruges alene eller sammen med et renseprodukt.
Huden får en sundere glød og færre urenheder, da svampene på én gang renser og exfolierer huden uden at huden beskadiges.
Blodgennemstrømningen stimuleres og huden føles frisk og velplejet uden at være tør.
Konjac Sponge er lavet af 100% naturlige vegetabilske fibre fra konjac-planten - en asiatisk kartoffelplante med gode hudplejende egenskaber. Konjacplanten indeholder blandt andet mange vitaminer og mineraler.
Svampene er biologisk nedbrydelige.

Lagerstatus: På lager

165,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Denne Konjac Body Sponge Premium (pink) er velegnet til sensitiv og tør hud. Svampen indeholder fransk rødt ler, der giver en dybdegående udrensning og blid eksfolierende til ansigtet. Rødt ler renser huden og minimerer lagene af døde hudceller. Huden regenereres hurtigere og blodgennemstrømningen forbedres. Huden fremstår mere strålende, gennemfugtet og glat. Konjac Sponge-svampene er en serie af 100% naturlige og miljøvenlige rensesvampe, der effektivt og behageligt renser huden. I sortimentet findes både svampe til børn og babyer, kvinder og mænd – til henholdsvis normal, sensitiv, tør, kombineret, fedtet og uren hud. Der findes også en speciel svamp udviklet til dyr (se sortimentsliste med bestillingsnumre nederst på siden). De kan bruges alene eller sammen med et renseprodukt. Huden får en sundere glød og færre urenheder, da svampene på én gang renser og exfolierer huden uden at huden beskadiges. Blodgennemstrømningen stimuleres og huden føles frisk og velplejet uden at være tør. Konjac Sponge er lavet af 100% naturlige vegetabilske fibre fra konjac-planten - en asiatisk kartoffelplante med gode hudplejende egenskaber. Konjacplanten indeholder blandt andet mange vitaminer og mineraler. Svampene er biologisk nedbrydelige. Anvendelse: Skyl svampen grundigt før og efter brug og tilsæt evt. rense produkt (i små mængder). Massér blidt i cirkulære bevægelser. Skyl svampen igennem efter brug og sæt den til tørre. Opbevar ALDRIG svampen i brusenichen, da det fugtige miljø vil forkorte svampens levetid. For at dræbe eventuelle bakterier kan svampen lægges i en skål med kogende vand i ca. 20 sekunder. Dette anbefales hver eller hver anden uge. Svampen kan holde i flere måneder, men når den begynder at se træt og brugt ud er det tid til at udskifte svampen.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Konjac Body Sponge Premium (pink) sensitiv og tør hud

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?