Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Lactocare Baby dråber 2 X 7,5 ml.

Lactocare BABY er et 2-i-1 kosttilskud, der indholder et dagligt tilskud af 250 millioner levende mælkesyrebakterier samt 10 µg D-vitamin.
Lactocare BABY er sammensat af 2 forskellige mælkesyrebakteriestammer.
Mælkesyrebakterier findes i mange mejeriprodukter og er også naturligt forekommende i tarmsystemet, hvor de indgår i omsætningen af næringsstoffer.
D-vitamin er nødvendig for barnets normale vækst og knogleudvikling.
Lactocare BABY indeholder solsikkeolie og er fri for laktose.


Lagerstatus: På lager

179,95 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Lactocare BABY er et 2-i-1 kosttilskud, der indholder et dagligt tilskud af 250 millioner levende mælkesyrebakterier samt 10 µg D-vitamin. Lactocare BABY er sammensat af 2 forskellige mælkesyrebakteriestammer. Mælkesyrebakterier findes i mange mejeriprodukter og er også naturligt forekommende i tarmsystemet, hvor de indgår i omsætningen af næringsstoffer. D-vitamin er nødvendig for barnets normale vækst og knogleudvikling. Lactocare BABY indeholder solsikkeolie og er fri for laktose. Dosering: 6 dråber dagligt fra barnet er 2 uger til 2 år. Dråberne doseres med medfølgende pipette. De kan blandes i en teske med tempereret modermælk eller gives direkte i munden. Den anbefalede dosis bør ikke overskrides. Produktet bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Produktet bør opbevares utilgængeligt for børn. Produktet er holdbart til den anførte dato på emballagen. Indhold pr. daglig dosis (6 dråber): Levende mælkesyrebakterier: Lactobacillus Reuteri og Lactobacillus Rhamnosus: 250 millioner Vitamin D: 10 µg - svarende til 100% ADT* til børn fra 1-10 år. *ADT er anbefalet daglig tilførsel. Øvrige ingredienser Solsikkeolie (Helianthus annus L.), fructooligosaccharider.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Lactocare Baby dråber 2 X 7,5 ml.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?