Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Multi-Tabs

Multi-Tabs er førende indenfor vitaminer og mineraler, og de har en særlig ekspertise indenfor særligt designede vitaminpræparater - der passer til den enkelte kunde. Multi-Tabs har en særlig serie til gravide både med vitamin - mineral præparat til den gravide og dertil både jerntilskud og fiskeolieprodukter. Til den nyfødte D-vitamin og en stor serie med Multivitaminer og fiskeolie produkter til børn. Multi-Tabs har også en række produkter både til mænd og kvinder og til voksne og til voksne over 50 år. Multi-Tabs kalkprodukter, findes i flere udgaver alt efter behovet for d-Vitamin, ligesom Multi-tabs også har Magnesium.

1 til 9 ud af 14

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • Multi-tabs Complet 90 stk.

  Multi-tabs Complet er et kosttiskud der indeholder omega-3 fedtsyrer fra fiskelolie samt vitaminer og mineraler.
  Multi-tabs Complet indeholder indeholder Omega-3 fedtsyrerne EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre).
  Omega-3 fedtsyrerer er vigtige næringsstoffer da de bidrager til at vedligeholde normal hjertefunktion, normal hjernefunktion og et normalt syn.

  Udover Omega-3 fedtsyrerne indeholder Multi-tabs Complet 9 vitaminer og 7 mineraler.

  Vis detaljer
 • Multi-tabs 50+ 100 stk.

  Multi-tabs 50+ er en multi-vitamintablet tilpasset personer fra 50 år. Multi-tabs 50+ indeholder 12 vitaminer og 8 mineraler. Vis detaljer
 • Multi-Tabs Omega 3 Kids 120 stk.

  Multi-tabs Omega-3 Kids indeholder de vigtige langkædede omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie. Multi-tabs Omega-3 Kids anbefales til børn fra 3 år Multi-tabs Omega-3 Kids er en tygbar kapsel med solbærmag (uden smag af fisk) Vis detaljer
 • Multi-Tabs Hindbær Jordbær Smag 90 stk. NY SMAG

  Multi-tabs er et vitamin- og mineraltilskud til dem der ønsker at supplere den daglige kost. Multi-tabs tyggetabletter indeholder 12 vitaminer og 6 mineraler. Multi-tabs tyggetabletterne findes i forskellige smagsvarianter. Denne variant er med Hindbær-Jordbær smag. Vis detaljer
 • Multi-tabs Daglig 190 stk.

  Multi-tabs Daglig er et vitamin- og mineralprodukt til voksne og børn over 11 år. Multi-tabs Daglig indeholder 13 vitaminer og 8 mineraler. Denne Multi-tabs Daglig skal synkes, men Multi-tabs Daglig findes også som tyggetabletter. Anbefalet til voksne og børn fra 11 år. Anbefalet daglig dosis: 1 tablet i forbindelse med et måltid. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejeske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Vis detaljer
 • Multi-Tabs Immuno 2 i 1 60 tabletter

  Multi-tabs Immuno er en multivitamintablet, hvor der udover tilskud af vitaminer og mineraler er tilsat mælkesyrebakterier.

  Multi-tabs Immuno:
  - støtter immunforsvaret
  - indeholder vitaminer, mineraler + mælkesyrebakterier (1 mia LGG)

  Anbefales til voksne og børn fra 11 år.

  Vis detaljer
 • Multi-Tabs GraVitamin 120 stk.

  GraVitamin® er en vitamin- og mineraltablet til før og under graviditeten hvor indholdet af vitaminer og mineraler er tilpasset de særlige behov, man har som gravid.
  GraVitamin indeholder 12 vitaminer og 9 mineraler.

  Vis detaljer
 • Multi-Tabs GraviOmega 100 stk.

  Multi-tabs GraviOmega er et kosttilskud beregnet til gravide og ammende.

  Multi-tabs GraviOmega er fiskeoliekapsler, der indeholder Omega-3 fedtsyrerne EPA (eicosapentaensyre) og DHA (docosahexaensyre).
  Omega-3 fedtsyrer er vigtige næringsstoffer under graviditet og amning, da moderens indtag af DHA bidrager til normal udvikling af hjerne og øjnene hos fostret og hos spædbørn der ammes.

  Vis detaljer
 • Multi-Tabs GraviJern 120 tabletter

  Gravid produkt mens du er gravid. Multi-tabs GraviJern® indgår i Gravitamin-serien, hvor produkterne indholdsmæssigt er tilpasset hinanden.

  Depottabletter indeholder organisk jern samt C-vitamin, som fremmer optagelighed af jernet.
  1 tablet indeholder 40 mg jern* (ferrofumarat).

  Vis detaljer

1 til 9 ud af 14

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2