Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Paranix

Sig nej tak til lus. Paranix er et af de førende firmaer indenfor lus og lusebekæmpelse. Paranix har udviklet flere forskellige produkter, for at sikre at alle kan finde netop det lusemiddel, der passer bedst i familien. Paranix shampoo mod lus, Paranix Liniment, der anvendes til tørt hår. Paranix Sensitive shampoo er til børn og voksne med den sarte hovedbund og som har sart hovedbund. Sig nej til lus og får dem fjernet.

3 vare(r)

pr. side

 • Paranix Sensitive med lusekam 150 ml.

  214492

  Paranix Sensitive er en mekanisk behandlingsmetode til at fjerne lus og æg – det vil sige, at lusene dræbes ved hjælp af kvælning og udtørring.

  Paranix Sensitive opløsning skal anvendes i tørt hår og skal virke natten over (8 timer).

  Følg medfølgende brugsvejledning.
  Paranix Sensitive gør håret blødt og nemt at rede.

  Flasken indeholder 150 ml (rækker til 1 person med langt hår eller 2 personer med kortere hår).
  Æsken indeholder 1 tættekam.

  Paranix Sensitive bør ikke anvendes til børn under 6 måneder.

   

   

  Vis detaljer
 • Paranix Shampoo R 200 ml.

  Paranix er en mekanisk behandlingsmetode til at fjerne lus og æg – det vil sige, at lusene dræbes ved hjælp af kvælning og udtørring. 

  Vi anbefaler at man gentager behandlingen efter 7 dage, i tilfælde af at der skulle sidde et æg eller flere tilbage i håret, som er klækket siden første behandling.

  Vis detaljer
 • Paranix Spray med lusekam

  Paranix spray er en komplet behandling mod hovedlus. Sammensætningen er uden kemiske insektmidler indeholder kokosolie og anisolie som hovedingredienser og blokerer lusenes luftveje. De bliver kvalt og tørrer ud og kan således ikke blive resistente over for Paranix. Den tilhørende Paranix-kam med tætsiddende metaltænder fjerner luseæggene.

  Vis detaljer

3 vare(r)

pr. side