Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Om Aabenraa Løve Apotek

 

Aabenraa Løve Apotek – vi er meget mere end et apotek. 

 

Aabenraa Løve Apotek blev oprettet i 1709, og er Aabenraas ældste stadigfungerede virksomhed. Apoteker Lars Ellebye overtog apoteket   den 1. oktober 2009.

Lars og hans hustru Theresia driver apoteket sammen med en stor stab af medarbejdere. Den 1. oktober 2010  flyttede apoteket til Madevej 9 i Aabenraa og blev Danmarks største apotek i areal for kunderne på ca. 450 kvadratmeter. I maj 2013  åbnede vi vores egen hjemmeside, og vi arbejder hele tiden på at udvikle vores virksomhed.  Aabenraa Løve Apotek er hele familiens  hjertebarn. Lars og Theresias David og Rachel kendte fra Årgang 0 er begge engagerede på apoteket,

Det skal være en oplevelse at komme på apoteket og handle hos os på vores hjemmeside. Lars og Theresia, som mange kender fra serien ”Årgang 0” har sammen med medarbejderne skabt et helt unikt apotek i Aabenraa. Vi vil gerne dele vores apotek med resten af verden. 

 

 

Hvem er vi?

 

Aabenraa Løve Apotek blev oprettet i 1709, og er Aabenraas ældste stadig fungerede virksomhed. Apoteker Lars Ellebye overtog apoteket den 1. oktober 2009. Lars og hans hustru Theresia driver apoteket sammen med en stor stab af medarbejdere. Den 1. oktober 2010 flyttede apoteket til Madevej 9 i Aabenraa og blev Danmarks største apotek i areal for kunderne på ca. 450 kvadratmeter. I maj 2013 åbnede vi vores egen hjemmeside, og vi arbejder hele tiden på at udvikle vores virksomhed.  Aabenraa Løve Apotek er hele familiens hjertebarn. Lars og Theresias David og Rachel kendte fra Årgang 0 er begge engagerede på apoteket,

Apoteket har mere end 20 medarbejdere, hvoraf der er 2 farmaceuter, 6 farmakonomer, 4 farmakonomelever, 2 servicemedarbejdere, 1 chauffør og et rengøringshold.  Vi tager vores sociale ansvar alvorligt og har været i stand til at tilbyde plads til jobtræning.