Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Salg

Pikasol Kolesterol kosttilskud indeholder højkoncentreret fiske- og hørfrøolie 95 stk.

Pikasol Kolesterol balance er et kosttilskud der indeholder højkoncentret fiske- og hørfrøolie.
Pikasol Kolesterol balance indeholder en kombination af Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA fra fisk, samt ALA fra planter.
EPA (Eicosapentaensyre) og DHA (Docosahexaensyre) er de vigtigste omega-3 fedtsyrer i fiskeolie, mens ALA (Alfalinolensyre) findes i planteolier.
EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. DHA bidrager til en normal hjernefunktion og et normalt syn.
Den gunstige effekt til normal hjernefunktion og syn opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. Den gunstige effekt til normal hjertefunktion opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.
ALA bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet.
Kasplerne indeholder endvidere E-vitamin, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

Lagerstatus: På lager

Pris: 119,95 DKK

Tilbud pris 95,95 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Pikasol Kolesterol balance er et kosttilskud der indeholder højkoncentreret fiske- og hørfrøolie. Se vores sortiment af produkter fra PIKASOL. Pikasol Kolesterol balance indeholder en kombination af Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA fra fisk, samt ALA fra planter. EPA (Eicosapentaensyre) og DHA (Docosahexaensyre) er de vigtigste omega-3 fedtsyrer i fiskeolie, mens ALA (Alfalinolensyre) findes i planteolier. EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. DHA bidrager til en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gunstige effekt til normal hjernefunktion og syn opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA. Den gunstige effekt til normal hjertefunktion opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. ALA bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Kasplerne indeholder endvidere E-vitamin, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Dosering: Anbefalet daglig dosis til børn over 11 år og voksne: 2 kapsler. Dagsdosis indtages sammen med et måltid. Pikasol-kapslerne synkes hele med et glas vand. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Produktet bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes til gravide og børn under 1 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. Produktet bør opbevares utilgængeligt for børn. Produktet er holdbart til den anførte dato på emballagen. Næringsindhold pr. daglig dosis (2 kapsler): Koncentreret fiskeolie: 1045 mg, Heraf EPA og DHA: 465 mg Hørfrøolie: 665 mg Heraf ALA: 345 mg Total Omega-3: 870 mg E-vitamin: 6 mg / 50 % ADT (anbefalet daglig tilførsel til voksne og børn fra 11 år). Der er ikke fastsat referenceværdi for fiskeolie. Pikasol Kolesterol balance indeholder ikke A og D-vitamin. Indholdsstoffer: Koncentreret fiskeolie, hørfrøolie, gelatine (fra ko), fugtighedsbevarende middel (glycerol), farvestof (karamel), vitamin E (d-alfa-tocopherylacetat).

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Pikasol Kolesterol kosttilskud indeholder højkoncentreret fiske- og hørfrøolie 95 stk.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?