Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Salg

Scholl Neglesvampbehandler

Scholl neglesvampbehandling trænger dybt ind i neglen og ændrer neglens pH-værdi, så svampens miljø bliver gjort ugæstfrit.
Der anvendes en Advanced Nail Liquid , der er udviklet til effektivt at behandle svampe infektioner og hjælpe med at forhindre spredning af infektion og risiko for tilbagefald.


Lagerstatus: På lager

Pris: 299,95 DKK

Tilbud pris 279,95 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Scholl neglesvampbehandling trænger dybt ind i neglen og ændrer neglens pH-værdi, så svampens miljø bliver gjort ugæstfrit. Der anvendes en Advanced Nail Liquid , der er udviklet til effektivt at behandle svampe infektioner og hjælpe med at forhindre spredning af infektion og risiko for tilbagefald. Scholl neglesvampbehandling er en to-trins behandling: Det første skridt er en 4 ugers behandlings fase. Det næste skridt er beskyttelses fase (9 mdr.), som varer indtil neglen er vokset ud for at forhindre spredning og beskytte neglene mod re-infektion. Læge eller fodspecialist bør konsulteres hvis: - symptomer har varet længere end 2 år, - misfarvningen dækker hele neglens overflade - symptomerne viser sig på mere end 2 tæer eller fingre. - man har diabetes. Pakken indeholder: 5 engangs neglefile Advanced Nail Liquid

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Scholl Neglesvampbehandler

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?