Phone: +45 74 62 22 24

Velkommen til Aabenraa Løve Apotek

Vichy Purete Thermale Soothing Eye Make-up Remover - øjenmakeup fjerner 100 ml.

Vichy Purete Thermale Soothing Eye Make-up Remover er en oliefri øjenmakeup fjerner. Den er velegnet til sensitiv hud og til kontaklinsebrugere.
Øjenmakeup fjerneren fjerner effektivt og skånsomt øjenmakeup og mascara, - uden at udtørre huden.
Øjenmakeup fjernes uden gener, da produktet har afbalanceret pH-værdi.
Den efterlader øjenvipperne smidige og bløde.
Den indeholder blandt andet kornblomstekstrakt, der modvirker/reducerer hævelse omkring øjnene, samt Pro-vitamin B5, der har en styrkende effekt på øjenvipperne.
Endvidere indeholder den Vichy kildevand, der beroliger og modvirker irritation.

Lagerstatus: På lager

98,00 DKK

Beskrivelse

Detaljer

Vichy Purete Thermale Soothing Eye Make-up Remover er en oliefri øjenmakeup fjerner. Den er velegnet til sensitiv hud og til kontaklinsebrugere. Øjenmakeup fjerneren fjerner effektivt og skånsomt øjenmakeup og mascara, - uden at udtørre huden. Øjenmakeup fjernes uden gener, da produktet har afbalanceret pH-værdi. Den efterlader øjenvipperne smidige og bløde. Den indeholder blandt andet kornblomstekstrakt, der modvirker/reducerer hævelse omkring øjnene, samt Pro-vitamin B5, der har en styrkende effekt på øjenvipperne. Endvidere indeholder den Vichy kildevand, der beroliger og modvirker irritation. Anvendelse: Gennemvæd et stykke vat eller en vatrondel med øjenmakeup fjerner. Produktet påføres forsigtigt øjenvipper og øjenomgivelserne i en nedadgående bevægelse. Produktet kan med fordel anvendes sammen med øvrige Vichy Purete thermal renseprodukter til ansigtet. Indholdsstoffer: Aqua, Hexylene Glycol, Polysorbate 20, Poloxamer 184, Maltodextrin, Panthenol, Disodium EDTA, Coco-Betaine, Allantoin, Myrrtrimonium Bromide, Sodium Chloride, Centaurea Cyanus Extract/Centaurea Cyanus Flower Extract, Parfum.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Vichy Purete Thermale Soothing Eye Make-up Remover - øjenmakeup fjerner 100 ml.

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?